Vă rugăm să vă asigurați că ați citit pe deplin Termenii și condițiile noastre înainte de a plasa comanda, deoarece acestea constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă.

1) Definitii si termeni

Următoarele cuvinte folosite în prezentul acord se aplică în cazul Dvs., al clientului: "Dumneavoastră", "Dvs.".

Următoarele cuvinte utilizate în acest acord se aplică pentru noi, vânzătorul: "Noi", "ezzHOST Romania", "ezzHOST".

Termenii "site-ul web", "site-ul web", "acest site web" se referă la https://www.ezzHOST.ro.

2) Plati

Dupa ce plata este confirmata, serviciul tau va fi livrat in mod INSTANT.

Toate datele de conectare la platforme vor fi livrate prin intermediul postei electronice, pe email-ul tau.

In cazul in care plata nu este confirmata in termen de pana la 10 zile calendaristice dupa data limita de plata serviciile vor fii terminate - toate datele sterse, precum si IP/urile vor devenii disponibile altor clienti ezzHOST .

Orice plata efectuata in conturile ezzHOST asupra unui serviciu facturat, fie si ea partiala este NERAMBURSABILA ! ezzHOST nu poate fi tras la raspundere pentru o factura achitata partial, in cazul in care serviciile sunt suspendate din pricina neconfirmarii facturii.

Prin cerere de anulare la data scadenta se intelege anularea serviciului pana la data scadenta, asta nu inseamna anularea fix in data post scadenta ci anularea pana la implinirea datei scadente.

3) Returnare produse

Orice serviciu poate fi returnat in termen de maximum 14 zile de le achizitionare.

Cererea de returnare se va face printr-un ticket, nu prin claim-uri.

ezzHOST Romania isi rezerva dreptul de a returna doar suma aferenta pana la data expirarii serviciului.

ezzHOST Romania isi rezerva dreptul de a oferi restituiri doar pentru: Gazduire WEB si Servere de jocuri.

ezzHOST Romania va returna banii doar in CONTUL DE CLIENT.

Returnarile se vor solicita prin TICKET, nu prin cereri de anulare.

Cererile de anulare vor fi procesate fara a se returna vreun ban.

4) Support

ezzHOST Romania ofera support GRATUIT doar clientilor ce detin servicii de la aceasta.

In cazul clientilor cu licente WHMCS, ezzHOST Romania va oferi support MEDIU, majoritatea problemelor fiind transferate catre WHMCS.COM.

Ne rezervam dreptul de a sterge si de a bana proprietarul cererile de ajutor ce contin cuvinte jignitoare, insulte asupra firmei sau sunt SPAM.

Clientul isi asuma raspunderea in vederea limbajului cu agenti nostri. Limbajul va fi sanctionat cu BAN si nici un refund in prealabil.

5) Servicii preplatite

Orice serviciu achizitionat de la ezzHOST este preplatit pe o perioada de 30 de zile, exceptie facand domeniile ce sunt preplatite pe o perioada de 12 luni.

Facturile sunt emise cu 14 zile inainte de expirarea serviciului, pentru a va informa sa platiti, daca doriti continuarea serviciului prestat de ezzHOST.

Un serviciu ce nu este achitat dupa 15 zile de la emiterea unei facturi va fi SUSPENDAT, avand termen 1 zi sa efectueze plata, altfel acel serviciu va fi TERMINAT, iar datele vor fi sterse de pe serverele noastre.

6) Serviciul de gazduire servere VPS/VDS/Dedicate

Nu se vor accepta sub nici o forma activitati de flood, port scanning, spam, ori alte activitati interzise de legislatia Romana in vigoare.

Nu se va accepta sub nici o forma utilizarea serverelor dedicate ca seedbox-uri de materiale piratate ! Asta nu inseamna ca refuzam sa gazduim seedbox-uri, atata timp cat acestea sunt intr-un cadru legal - nu este nici o problema.

Redirectele pe serverele VPS/Semidedicate/Dedicate sunt strict interzise.

7) Serviciul de gazduire jocuri

Nu se va permite modificarea numarului de sloturi (locuri de joc disponibile) sub nici o forma, aici intelegem inclusiv forma virtuala (sloturi false aditionale) - sistemul urmareste numarul de sloturi afisate la fiecare server in parte, si este setat sa opreasca serviciile ce nu se incadreaza in numarul de sloturi achizitionate.

Modificarea hostname-ului, cât și redirecționarea jucătorilor către o altă adresă IP ( ce nu este găzduit în rețeaua ezzHOST Romania) sunt strict interzise, iar acest fapt duce la suspendarea cu efect imediat a serviciului aferent.

Banarea adreselor IP, în site-urile/tracker-ele de tip "boosting" se sancționează cu suspendarea serviciului, cu efect imediat, fără sesizarea clientului în prealabil.

8) Alte amendamente

Nu se permite abuzarea de resursele alocate serverelor dedicate (procesor folosit non-stop 100% , memorie ram s.a.m.d)

Sa intreprinda toate masurile necesare pentru a nu afisa in mediul online, prin intermediul serviciilor noastre (forum-uri, blog-uri, imagini, etc) continut ofensator, jignitor, ori alt gen de continut ce incalca dreptul la intimitatea unei terte persoane ori ce incurajeaza sau conduce la o activitate prevazuta de legislatia Romana in vigoare ca fiind ilegala, care incalca orice forma a dreptului de autor sau drepturile conexe al altor persoane sau companii.

Suspendarea serviciului in urma incalcarii regulamentului nu atrage dupa sine rambursarea partiala sau totala a sumelor achitate pentru serviciul contractat - perioada de suspendare se va considera 'serviciu prestat' ce cade in sarcina clientului.

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2019